هفته اول نوامبر، هفته ملی انجیر است – پس چه زمانی بهتر از الان برای صحبت در مورد انجیر! انجیر میوه ای نرم و شیرین است که اغلب برای تهیه مربا و چاتنی استفاده می شود.
یک انجیر کاملاً توسعه یافته دارای شکل زنگوله یا گلابی با گوشتی آبدار در داخل است. درختان انجیر در واقع هیچ شکوفه ای روی شاخه های خود ندارند. شکوفه داخل میوه است! بسیاری از گلهای ریز دانههای خوراکی کوچک و ترد را تولید میکنند که به انجیر بافت منحصربهفردی میدهد.
انجیر آردی یکی از اولین میوه های کشت شده توسط انسان است. انجیر بومی مناطقی از ترکیه آسیایی تا شمال هند است و در تمام کشورهای اطراف دریای مدیترانه پخش شده است. امروزه ایالات متحده، ایران، ترکیه، یونان و اسپانیا کشورهای اصلی تولید کننده انجیر خشک هستند.
تصور می شود در سراسر جهان بیش از 1600 نوع انجیر وجود دارد. در ایالات متحده، کالیفرنیا 100٪ انجیر خشک کشور و 98٪ انجیر تازه را تولید می کند. کالیفرنیا انواع مختلفی از انجیر را پرورش می دهد، اما دو مورد از رایج ترین آنها عبارتند از Calimyrna طلایی با طعم کمی آجیلی و بنفش تیره و شیرین Mission.
انجیر در تمام فصل موجود است. با این حال، آنها از ماه می تا نوامبر در بهترین حالت خود هستند. انجیر باید قبل از چیدن روی درخت کاملاً برسد. آنها را می توان تازه و بعد از آفتاب یا خشک شدن مصنوعی میل کرد.
هنگام خرید انجیر تازه، به دنبال انجیرهای رسیده و یکدستی باشید که در دست نرم هستند و عطری شیرین و مطبوع از خود متصاعد می کنند. میوههای انجیر خیلی زود از بین میروند و باید تازه مصرف شوند یا در یخچال قرار داده شوند و به مدت 2 تا 3 روز به خوبی نگهداری شوند. آنها را در یک کیسه پلاستیکی یا زیپی قرار دهید و در یخچال با رطوبت نسبی بالا نگهداری کنید. اما انجیر خشک می تواند 6-8 ماه بماند.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.