شیره انگور در قم حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و زئوکانتین و همچنین ویتامین های A و B است.
شیره انگور حاوی رسوراترول است، یک ماده شیمیایی گیاهی که به عنوان محافظت کننده در برابر برخی بیماری های مزمن شناخته می شود.
علاوه بر این، فلاونوئیدهای موجود در شیره انگور که از تشکیل رادیکال های آزاد مضر در بدن جلوگیری می کند. میریستین و کوئرستین نیز وجود دارد.
آنتی اکسیدان ها ترکیبات گیاهی هستند که می توانند رادیکال های آزاد که باعث استرس اکسیداتیو و آسیب سلولی می شوند را مسدود کنند.
آنها می توانند باعث برخی بیماری های مزمن مانند استرس اکسیداتیو، دیابت، سرطان و بیماری های قلبی شوند.
شیره انگور یک منبع بسیار غنی از آنتی اکسیدان ها با بیش از 1600 ترکیب گیاهی مفید است. بیشترین غلظت آنتی اکسیدان در پوست و دانه میوه است.
علاوه بر این، آنتی اکسیدان های بیشتری در شیره انگور نسبت به سایر انواع شیره ها به دلیل وجود آنتوسیانین ها وجود دارد.
از آنجایی که آنتی اکسیدان های موجود در انگور حتی پس از تخمیر نیز از بین نمی روند، شراب قرمز نیز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است.
شیره انگور از سرطان محافظت می کند.
مطالعات نشان می دهد که رسوراترول، یکی از آنتی اکسیدان های موجود در شیره انگور، می تواند از رشد و گسترش سلول های سرطانی با کاهش التهاب جلوگیری کرده و به ویژه در برابر سرطان روده بزرگ و سینه محافظت کند.
علاوه بر رزوراترول، کورستین و کاتچین، آنتوسیانین های موجود در شیره انگور نیز اثرات محافظتی در برابر سرطان دارند.
شیره انگور از سلامت قلب حمایت می کند.
یک فنجان (حدود 150 گرم) شیره انگور که منبع خوبی از پتاسیم است، حاوی 288 میلی گرم پتاسیم است که 6 درصد نیاز روزانه را تامین می کند. این ماده معدنی برای حفظ سطح فشار خون سالم ضروری است.
کمبود پتاسیم باعث افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.