کشت سویا با جنگل زدایی در مناطق غنی از تنوع زیستی در آرژانتین، برزیل، بولیوی و پاراگوئه و همچنین انتشار گازهای گلخانه ای، آلودگی ناشی از استفاده از مواد شیمیایی کشاورزی و جابجایی اجباری جوامع بومی و دهقانی مرتبط است.
دانه سویا دامی هم از سویای تازه تولید شده و یک خوراک عالی برای دام است.
به دلیل فشار فزاینده عمومی، صنعت خوراک بخش بزرگی از فعالیت های ارتباطی و نهادی خود را بر جداسازی مواد خام خود از جنگل زدایی و نزدیک تر کردن آن به تولید پایدار متمرکز می کند.
هر دو FEFAC (فدراسیون اروپایی تولیدکنندگان) و CESFAC (کنفدراسیون اسپانیایی تولیدکنندگان خوراک حیوانات مرکب) از طرح های گواهی پیروی یا توصیه می کنند که ضمانت های واقعی بسیار کمی را ارائه می دهند.
Ecologists in Action در گزارش خود محکوم می کند که وجود مهرهای تایید کننده روی محصولات نهایی، مصرف کنندگان را گمراه می کند.
این تصور را ایجاد می کند که یک محصول گواهی شده “سبز” است، در حالی که در واقع، “ابزار دیگری با تاثیر ارتباطی است که به ساخت آن کمک می کند.” مشکل نامرئی.»
گزارش با سویا بر گردن نیاز به اقدامات قانونی موثر برای توسعه در سطح نظارتی که اتحادیه اروپا شروع به کار بر روی آن کرده است برای جلوگیری از واردات مواد خام مرتبط با جنگل زدایی را برجسته می کند.
همچنین اقدامات تجاری با هدف پیشگیری، مجازات و پاسخگویی در قبال تأثیراتی که در سطح زیست محیطی و اجتماعی ایجاد می کنند، تنظیم می شوند.
به موازات آن، Ecologists in Action پیشنهاد میکند که برای مهار جنگلزدایی وارداتی، باید روی سیاستهایی کار کرد که اثرات منفی سیستم غذایی بر جنگلها و سایر اکوسیستمها را به شدت کاهش دهد.
این به معنای اصلاح عمیق سیاست مشترک کشاورزی و موافقتنامه های تجاری مانند توافق بین اتحادیه اروپا و مرکوسور است.
تام کوچارز، سخنگوی Ecologistas en Acción، افزود: همه اینها با تغییر ساختاری در نحوه مصرف و تولید مواد غذایی همراه است که مستلزم اتخاذ سیاستهایی است که کاهش تولید و مصرف گوشت و لبنیات را ترویج میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.