تاثیرات مثبت عسل بر سلامتی

عسل یکی از ارزشمندترین و ارزشمندترین محصولات طبیعی است که از زمان های بسیار قدیم به بشر معرفی شده است. عسل نه تنها به‌عنوان یک محصول تغذیه‌ای، بلکه در بهداشت توصیف شده در طب سنتی و به‌عنوان یک درمان جایگزین برای شرایط بالینی از بهبود زخم تا درمان سرطان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هدف از این بررسی، تأکید بر توانایی عسل و کثرت آن در جنبه های دارویی است. به طور سنتی از عسل کوهی بلوچستان در درمان بیماری های چشمی، آسم برونش، عفونت گلو، سل، تشنگی، سکسکه، خستگی، سرگیجه، هپاتیت، یبوست، کرم زدگی، انبوه، اگزما، التیام زخم ها و زخم ها استفاده می شود و به عنوان ماده مغذی استفاده می شود.

مکمل. ترکیبات عسل دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهابی، ضد تکثیر، ضد سرطان و ضد متاستاتیک گزارش شده است. شواهد بسیاری حاکی از استفاده از عسل در کنترل و درمان زخم ها، دیابت، سرطان، آسم و همچنین بیماری های قلبی عروقی، عصبی و گوارشی است. عسل با خواص فیتوشیمیایی، ضد التهابی، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی، نقش درمانی بالقوه ای در درمان بیماری دارد.

فلاونوئیدها و پلی فنول ها که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، دو مولکول فعال زیستی اصلی موجود در عسل هستند. بر اساس متون علمی مدرن، عسل ممکن است برای درمان بیماری های مختلف مانند دیابت، تنفسی، گوارشی، قلبی عروقی و سیستم عصبی مفید باشد و اثرات محافظتی داشته باشد، حتی در درمان سرطان نیز مفید است، زیرا انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها وجود دارد.

در عسل در نتیجه می توان عسل را به عنوان یک عامل درمانی طبیعی برای اهداف دارویی مختلف در نظر گرفت. شواهد کافی وجود دارد که استفاده از عسل را در مدیریت شرایط بیماری توصیه می کند. بر اساس این حقایق، استفاده از عسل در بخش های بالینی بسیار توصیه می شود.

عسل طبیعی سبلان یک محصول طبیعی است که از شهد گل ها توسط زنبورهای عسل (Apis mellifera؛ خانواده: Apidae) تشکیل می شود. عسل از زمان های قدیم یعنی نزدیک به 5500 سال پیش مورد استفاده انسان ها بوده است.

اکثر جمعیت باستانی، از جمله یونانی ها، چینی ها، مصری ها، رومی ها، مایاها و بابلی ها، عسل را هم برای اهداف تغذیه ای و هم برای خواص دارویی آن مصرف می کردند. ارزش های آرایشی، درمانی و صنعتی. عسل به عنوان یک رژیم غذایی متعادل مورد بررسی قرار می گیرد و به همان اندازه برای مردان و زنان در تمام سنین محبوب است.

عسل پونه کوهی نیازی به نگهداری در یخچال ندارد، هرگز فاسد نمی‌شود و همچنین می‌توان آن را بدون باز کردن در دمای اتاق در جای خشک نگهداری کرد. عسل از دوران باستان به عنوان یک شیرین کننده طبیعی استفاده می شد، زیرا دارای سطح بالایی از فروکتوز است (عسل 25٪ شیرین تر از قند قرص است). به طور فزاینده ای محبوب است. امروزه اطلاعاتی در مورد استفاده از عسل برای درمان بسیاری از بیماری‌های انسانی در مجلات عمومی، مجلات و جزوات محصولات طبیعی یافت می‌شود و طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های ناشناخته را پیشنهاد می‌کند.

شواهد نشان می دهد که عسل می تواند چندین اثر مفید برای سلامتی از جمله آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد باکتری، ضد دیابت، تنفس، دستگاه گوارش، قلب و عروق و سیستم عصبی  محافظت کند.

اثرات اگرچه تحقیقات زیادی در مورد عسل سبلان با موم انجام شده است، اما تنها تعداد کمی از آنها منتشر شده است. این مطالعه که مروری جامع بر ادبیات فعلی است، فواید درمانی عسل را در مدیریت بیماری ها برجسته می کند.

  • منابع:
    1. Honey and Health: A Review of Recent Clinical Research
  • تبلیغات: 
    1. مردم سومالی از دوچرخه برای دوخت لباس استفاده می کنند.
    2. مسموم شدن تمامی مسافران یک هواپیما با خوردن ذرت!
    3. انگشتری که می تواند ضربان قلب را نشان دهد!
    4. راهکار عجیب بیل گیتس برای ثروتمند شدن

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.