گوجه فرنگی سیاه منبع خوبی از ویتامین C و پتاسیم است که بیشتر مردم به هر دوی آنها نیاز بیشتری دارند. نکته جالب: گرم به گرم، پوره گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی تازه پتاسیم بیشتری دارد و پاستاهای گوجه فرنگی دو برابر پوره پتاسیم آن! با این وجود، گوجه فرنگی به طور کلی یک ماده غذایی با پتاسیم بالا در نظر گرفته می شود.
برای مقایسه، یک گوجه فرنگی متوسط 292 میلی گرم پتاسیم دارد در حالی که یک موز متوسط دارای 422 میلی گرم است.
گوجه فرنگی ممکن است اثرات دیابت را کاهش دهد.
اگر دیابت دارید، سبزیجات و میوه ها همیشه هوشمندانه هستند که در بشقاب خود بگنجانید. با این حال، تحقیقات نشان داده است که گوجه فرنگی در واقع استرس اکسیداتیو، التهاب، تصلب شرایین و آسیب بافتی را که باعث دیابت می شود را کاهش می دهد. احتمالاً خوردن گوجه فرنگی در ناهار بلافاصله سطح قند شما را کاهش نمی دهد، اما خواص محافظتی طولانی مدت آن را نباید نادیده گرفت.
گوجه فرنگی می تواند به شما کمک کند منظم باشید.
مانند بسیاری از محصولات، گوجه فرنگی منبع خوبی از فیبر است – یکی متوسط حاوی 1.5 گرم است. فیبر کمک می کند تا غذا در سیستم گوارش شما حرکت کند تا مدفوع منظم داشته باشید. همچنین می تواند بعد از غذا برای مدت طولانی تری نسبت به سایر مواد غذایی مانند کربوهیدرات های تصفیه شده احساس سیری بیشتری داشته باشد که می تواند برای کاهش وزن مفید باشد.
مطالعات نشان داده اند که خوردن گوجه فرنگی ممکن است آسیب اشعه ماوراء بنفش به پوست را کاهش دهد و خطر آفتاب سوختگی را کاهش دهد. محققان معتقدند که ممکن است به دلیل محتوای بالای کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی (که یکی از آنها لیکوپن فوق ستاره است) باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.