قهوه پرند از زمانی که برای اولین بار در کشورهای عربی تهیه شد و در قرن هفدهم در اروپا صادر و رایج شد، به یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در جهان تبدیل شد.
به دلیل خواص محرک و توانایی آن در مبارزه با خستگی و فرسودگی، علاوه بر خواص مفید دیگر، بسیار شناخته شده است، از آنجایی که منشا مصرف آن در اشکال مختلف آماده سازی توسعه یافته است، امروزه قهوه های مختلفی وجود دارد که می توانیم مصرف کنیم.
به همین دلیل است که در طول این مقاله تعدادی از رایج ترین و شناخته شده ترین های موجود در بازار را مشاهده خواهیم کرد.
قهوه چیست؟
اگرچه این یک مفهوم کاملاً شناخته شده است، قبل از صحبت در مورد انواع قهوه، مناسب است به طور خلاصه به آنچه قهوه می نامیم اشاره کنیم.
ما به نوشیدنی حاصل از دم کردن دانه های بو داده (چه کامل یا آسیاب شده) یک گیاه قهوه یا قهوه به عنوان یک بوته کوچک بومی آفریقا و آسیا می گوییم که به کل جهان صادر شده است.
با طعمی تلخ و تند، محصولی با محتوای کافئین بالا است که خاصیت محرک و نیروبخشی برای بدن ما دارد.
نوع طعم و ویژگی های شربت به دست آمده تا حد زیادی به شرایطی بستگی دارد که در آن گیاهانی که لوبیاها از آن رشد می کنند.
به عنوان مثال نور، رطوبت، آب و هوا، روش جداسازی لوبیا، فرآیند برشته کردن قبل از آسیاب کردن عناصر مورد نیاز است. در نظر گرفته شده و همچنین داشتن انواع و اقسام مختلف برای توضیح تفاوت ها از نظر طعم و قدرت.
اگرچه تعداد زیادی از کشورها وجود دارند که در آن درختان قهوه رشد می کنند، حقیقت این است که در یک سطح کلی می توانیم سه نوع قهوه را بسته به نوع گیاه رشد یافته، دو نوع استفاده شده و یک سوم از گزینه ها مخلوطی از دانه ها پیدا کنیم.
پرمصرفترین و محبوبترین نوع قهوه، همان قهوهای است که با اولین گونههای مورد استفاده برای تهیه نوشیدنی مطابقت دارد: قهوه عربیکا.
این گونه ها از اتیوپی و بسیاری از زیرگونه ها تمایل دارند که لطیف باشند و دانه ای با طعم بسیار معطر و مقدار زیادی ارائه می دهند اما از نظر سطح کافئین کمتر از سایر گونه های موجود هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.