پنج سس فرانسوی کاله که به سس های مادر معروف هستند عبارتند از: بشامل، ولوته، اسپانیول، هلندیز و گوجه فرنگی. برای یادگیری نحوه ساخت هر کدام به ادامه مطلب بروید.
از زمان پیدایش سسفرانسوی مادر، بسیاری از مردم سس های دیگر را شیرین و خوش طعم از سراسر جهان به عنوان بستگان غیر رسمی این پنج سس می دانند.
اگرچه برخی در مورد اهمیت کیمیچوری و سس شکلات استدلال می کنند، اما آگاهی از پنج سس مادر فرانسوی ضروری است. آنها ممکن است ترسناک به نظر برسند، اما سس های مادر اعتماد به نفس آشپزخانه شما را تقویت می کند.
با چند ماده ساده (عمدتاً آرد، کره و یک مایع) و چند تکنیک آسان، این پنج سس، که همگی به یک اندازه برای کارنامه آشپزی شما مهم هستند، به عنوان نقطه شروع برای مجموعه ای از دیگر غذاهای کلاسیک عمل می کنند.
هنگامی که احساس این سس ها را پیدا کردید، می توانید آنها را هر زمان که می خواهید فانتزی کنید، هم بزنید. و به زودی، به اندازه کافی اعتماد به نفس خواهید داشت که سنت شکنی کنید و سس مادر را به جایی ببرید که قبلاً هرگز نرفته است.
یک نوع فرانسوی سس گوجهفرنگی، گوجهفرنگی سس با ترکیب چربی گوشت خوک از نمک شکم خوک با ترکیبی از هویج، پیاز و گوجهفرنگی، آب گوشت و گوشت گوساله (یا گوشت جایگزین) تهیه میشود که در فری با حرارت متوسط پخته میشود.
برای دو ساعت. انبوهی از مواد به کار رفته منجر به تشکیل یک سس فوقالعاده خوشمزه میشود که معمولاً با سایر مواد ترکیب میشود و طیفی از چاشنیهای دیگر از جمله سسهای کریول، اسپانیایی و پرتغالی را تشکیل میدهد.
اگر ماکارونی و پنیر خانگی، مادام کروک کلاسیک یا لازانیا خورده اید، به احتمال زیاد خامه ای غنی از بشامل را تجربه کرده اید. می توان آن را در ابتدایی ترین شکل خود فقط با ترکیب روکس و خامه درست کرد، یا می توان آن را با مواد دیگر مخلوط کرد تا سس های جدیدی ایجاد شود: مورنی با افزودن گرویر یا پارمزان و سس خردل با افزودنحدس زدید درست می شود. خردل.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.