دمای یخچال ممکن است طعم بهار نارنج خشک را تغییر دهد، بنابراین بهتر است آنها را بیرون از یخچال در جای خنک با دمای 60 تا 70 درجه فارنهایت تا 1 هفته نگهداری کنید. با این حال، نگهداری آنها در یخچال اشکالی ندارد، به خصوص اگر فردی بخواهد آنها را بیش از چند هفته نگه دارد.
علاوه بر این، فرد می تواند منجمد نارنج شمال را امتحان کند. برای این کار باید میوه ها را پوست کنده و قبل از اینکه آنها را به قطعات کوچکتر جدا کنند، تمام غشاها را جدا کنند. سپس قطعات را به صورت یک لایه در ظرف یا کیسه فریزر قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.
علاوه بر این، افراد میتوانند نارنگیهای خود را مخلوط یا آب بگیرند و آنها را برای یک یا دو روز در یخچال نگهداری کنند.
خلاصه
پرتقال ماندارین از نظر رنگ و طعم متفاوت است. پوست آنها آسان است و به مدت 1 تا 2 هفته در یک مکان خنک ماندگاری دارند. مردم همچنین می توانند آنها را برای مدت طولانی تری در یخچال یا فریزر نگهداری کنند.
بهار نارنج بابلسر پوست نسبتا نازکی دارند که ممکن است به راحتی سوراخ شوند، بنابراین مردم باید با دقت با آنها رفتار کنند.
بهار نارنج سبز منبع خوبی از ویتامین C و مواد مغذی گیاهی است و دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
علاوه بر این، برخی تحقیقات نشان می دهد که مرکبات ممکن است به پیشگیری از برخی سرطان ها و سایر بیماری های مزمن کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.